ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η εταιρεία ΚΠ Ακινήτων Μονοπρόσωπη ΙΚΕ ιδρύθηκε το 2018 από τη διπλωματούχο μηχανικό και πιστοποιημένη εκτιμήτρια, Αικατερίνη Πρίνου, η οποία έχει στο ενεργητικό της πλήθος μελετών και εκτιμήσεων από το 1994, όποτε και ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα.

Από το 2018, η εταιρεία ΚΠ Ακινήτων έχει πιστοποίηση από το μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητικών Εταιρειών του ελληνικού υπουργείου οικονομικών για την παροχή εκτιμήσεων.

Από το 2019 έχει ιδρυθεί και η εταιρεία KPCP CYPRUS PROPERTIES L.L.C. με έδρα τη Λευκωσία η οποία έχει αδειοδοτηθεί από το τεχνικό επιμελητήριο Κύπρου και έχει λάβει πιστοποίηση από το Κυπριακό υπουργείο οικονομικών για την παροχή εκτιμήσεων.

Οι εταιρείες δραστηριοποιούνται στον τομέα των εκτιμήσεων ακινήτων και Τεχνικών Ελέγχων, όπως επίσης και στον τομέα της μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής ενεργειακών και τεχνικών έργων σε όλη την Ελληνική και Κυπριακή επικράτεια.

Το επίπεδο των γνώσεων, η συνεχής επιστημονική επιμόρφωση, η εμπειρία των στελεχών και ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός οδηγούν στην άριστη εκτέλεση και διαχείριση των έργων ή υποχρεώσεων, με τήρηση των απαιτούμενων χρονοδιαγραμμάτων.

Με προσοχή και υπευθυνότητα καλύπτεται το σύνολο των αναγκών των πελατών μας και η άμεση αντιμετώπιση όλων των θεμάτων. Επίσης παρέχονται, τόσο μεμονωμένες όσο και συνδυαστικές υπηρεσίες μηχανικού και τεχνικού συμβούλου με συμβάσεις έργου.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Πρίνου Αικατερίνη

πΟΛΙΤΙΚΌς μΗΧΑΝΙΚΌς

Κολοκυθά Νίκη

πΟΛΙΤΙΚΌς μΗΧΑΝΙΚΌς

Βαμβακερός Σπύρος

ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ Μηχανικός

Άγας Γεώργιος

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Μηχανικός

Αντωνούλα Λένα

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Γούλας Γεώργιος

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

Αγγελοπούλου Σταυρούλα

Πολιτικός μηχανικός

Σταυριανάκη Μαρία

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Μηχανικός Τ.Ε.

Μπάστα Γεωργία

ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Βορδώνη Ευαγγελία

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Πίτσος Αριστείδης

Πολιτικός Μηχανικός

Σαχανίδης Αλέξανδρος

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ Μηχανικός

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΟΡΑΜΑ

Η κάλυψη με προσοχή και υπευθυνότητα το σύνολο των αναγκών των πελατών μας και η άμεση αντιμετώπιση όλων των θεμάτων.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η εταιρεία στελεχώνεται από έμπειρους και καταρτισμένους Μηχανικούς . Συνεργάτες του είναι έγκριτοι επιστήμονες, καταξιωμένοι συνάδελφοι στο χώρο συναφών ειδικοτήτων καθώς και έμπειροι τεχνίτες , εξειδικευμένα συνεργεία και επώνυμοι έμποροι/προμηθευτές υλικών στο χώρο των κατασκευών

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ

Λ. Ιωνίας 45, Άλιμος, 17456

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Αθανασίου Διάκου 17, Άγιος Δομέτιος, 2369